Din tilfredshed er vores garanti​

Få et uforpligtende tilbud​

Vi er medlem af Danske Malermestre​

MicroCement

Microcement, der også kaldes microbeton, er i bund og grund cementpulver og vand, der tilsættes farvestof. Microcementen er et mindre lag af cement, der kan tilføjes til stort set alle overflader. Microcementet bliver især brugt som gulvbelægning, men kan også bruges til vægge, trapper, bordplader og på badeværelser.


Microcementens farver begrænser sig ikke kun til de grå nuancer, som vi typisk forbinder med cement. Microcement fås også i et utal af nuancer - fra de klassiske grålige farver til klar rød, blå, gul og sort. Jeg kan få tonet efter NCS farver i de fleste tilfælde.

HVAD ER MICROCEMENT

Microcement er en fleksibel mørtel som indeholder cementpulver, vandbaserede harpikser, additiver og mineralpigmenter, baseret på naturlige stoffer, hvilket gør microcement til et materiale der er helt unikt. 

Det er et slidstærkt materiale, som giver uanede muligheder for at renovere, dekorere og forny dit hjem. Microcement kan anvendes på gulve, vægge, bordplader, møbler, i dit badeværelse, køkken og både indendørs og udendørs.

Pris?

Jeg kommer gerne forbi til en snak om jeres projekt og forventninger helt uforpligtende, men med microcement skal man huske der er ikke 2 opgaver der er ens. det er det der gør det så unikt og svært at sætte pris på uden at besigte opgaven.

Vi samarbejder med​

​Vi kører samarbejde med Tømrermestre K-K Nielsen ApS, for at give jer den bedste garanti fagligt.

Vi er derudover medlem af Danske Malermestre, som er din garanti for fejlfrit arbejde.

Mød os på Facebook

Kontakt os

​Molanders Malerfirma v/Tommy Gösta Molander - CVR: 35186875

Porthusvej 121 - 5700 Svendborg

maps Find vej her

icon_41_51 42 46 60 61

mail_44_54 mester@molandersmalerfirma.dk

​VI STÅR KLAR TIL AT BESVARE ALLE HENVENDELSER PÅ

Vi tager telefonen med det samme og besvarer din mail indenfor 24 timer.