Er det blevet tid til opsætning af filt? Hos Molanders Malerfirma tilbyder vi opsætning af filt, væv og lignende. Samtidig tilbyder vi spartling og malerarbejde. Vi maler og tapetserer for både private og erhverv, og vi har kunder i blandt andet Svendborg, Ringe, Faaborg, Svendstrup, Kværndrup, samt mange andre steder.

Få flotte vægge med opsætning af filt og væv

​Ofte er det fordelagtigt og måske ligefrem nødvendigt med opsætning af filt og væv på vægge, loft eller måske omkring rummets vinduer.

Første og fremmest får du flotte og glatte vægge, og dertil kommer, at du har mulighed for at vælge særlige strukturer. En anden fordel er, at det armerer din væg. Dog skal du være opmærksom på, at væv armerer mere end filt.

Det er altid vigtigt med et godt forarbejde i forbindelse med opsætning af filt og væv. Eventuelle fejl bliver tydelige, når væggen bliver malet. Derfor er det påkrævet, at eventuelt gammelt tapet bliver fjernet ordentligt, ligesom der skal spartles korrekt.

Der er mange muligheder, og vi giver gerne råd og vejledning, så vi sammen kan finde frem til den bedste løsning.

Kontakt os i dag for at få et uforpligtende tilbud

​Du er velkommen til at kontakte os, hvis du ønsker at høre mere, eller hvis du ønsker en snak om, hvad vi kan tilbyde. Vi sender gerne et uforpligtende tilbud med en god pris for opsætning af filt og væv.

Du kan benytte vores kontaktformular, men du kan også skrive til os på e-mail molandersmalerfirma@gmail.com, eller ringe direkte til os på telefon: 42 46 60 61 for at aftale det nærmere forløb.