Hos Molanders Malerfirma har vi mere end 15 års erfaring med alle typer af malerarbejde. Vi har base i Svendborg, men kører gerne ud til opgaver over hele Fyn. Uanset om der er tale om renovering af din bolig eller om nybyggeri, så er Molanders Malerfirma et godt valg. Vi udfører alt fra spartelarbejde til tapetarbejde, ligesom vi også kan tilbyde at lægge microcement.

Uanset omfang og type af opgave, så udfører vi altid vores arbejdet med det gode og holdbare resultat for øje. Du er velkommen til at tage fat i os allerede i dag, hvis du søger en erfaren maler, der kan løfte en hvilken som helst maleropgave i dit hjem.

Malerarbejde inde og ude

Hos Molanders Malerfirma udfører vi alle former for maleropgaver, og vi maler både udendørs og indendørs. Ingen opgave er for stor eller lille, så kontakt os gerne, hvis du er på søger et malerfirma på Fyn, som har dig som kunde i fokus.

Er der tale om udvendigt malerarbejde, så sørger vi for et godt forarbejde med nedvaskning af alger og afvaskning af facader, så vi på den måde kan sikre den bedst mulige holdbarhed. Indvendigt malerarbejde bliver altid udført med den konkrete opgave for øje, så vi kan sikre højst mulig kvalitet i arbejdet.

Vælger du os som dit malerfirma, så kan du være sikker at få et godt og holdbart resultat, og at arbejdet bliver klaret inden for den aftalte tid og til den aftalte pris. Vi er medlem af Danske Malermestre, hvilket er din garanti for veludført arbejde. Molanders Malerfirma kan løfte alle typer af opgaver inden for malerfaget, og vi har både private og erhvervskunder.

Få god rådgivning hos Molanders Malerfirma

Hvis du vil benytte dig af et malerfima med øje for kvalitet, så er Molanders Malerfima et godt bud. Vi sætter en ære i altid at levere et godt stykke arbejde, og vi afslutter altid vores arbejde med et møde med kunden, hvor vi besigtiger arbejdet. Derudover kan du være sikker på, at vi ikke sender en faktura, før du er tilfreds med det arbejde, der er blevet udført.

Vores mange års erfaring i branchen gør os til værdifulde sparringspartnere, når det kommer til det malerarbejde, der skal udføres i dit hjem. Har du brug for vejledning i farvevalg eller andet, så står vi klar til at hjælpe. Vi går ind for et godt samarbejde og stærk kommunikation fra start til slut, så du som kunde er med hele vejen fra den indledende snak, og til arbejdet er klaret. 

Du er velkommen til at kontakte os, hvis du vil have et uforpligtende tilbud på udførsel af malerarbejde. 

Sender du en mail til molandersmalerfirma@gmail.com, så sørger vi for at besvare den inden for 24 timer. Du er også velkommen til at ringe til os på telefon 42 46 60 61. Vi ser frem til at høre fra dig.