Forvandl dit hjem med microcement, der garanterer både stil og funktionalitet!

Hos Molanders Malerfirma varetager vi mange forskellige typer af opgaver for vores kunder. En af dem er microcement, som også går under navnet microbeton. Det er et mindre lag af beton, som kan lægges på stort set alle overflader. Hos Molanders Malerfirma står vi gerne for at lægge microcement i dit hjem, så du er sikret et resultat, som du kan nyde godt af i mange år frem. 

Vi holder til i Svendborg, men vi kører også ud i Odense, Ringe og resten af Fyn. 

Hvad er microcement?

Microcement er en fleksibel mørtel, som indeholder cementpulver, vandbaserede harpikser, additiver og mineralpigmenter. Det er baseret på naturlige stoffer, hvilket gør det til et helt unikt materiale. Det er samtidig et slidstærkt materiale, som giver uanede muligheder for at renovere, dekorere og forny dit hjem. Det er muligt at anvende microcement på både gulve, vægge, bordplader og møbler. Det kan samtidig lægges i flere forskellige rum i boligen - både ude og inde.

Måske har du tidligere hørt microcement omtalt som silkecement. Der er dog en forskel på de to. Silkecement er nemlig et 100% vandtæt produkt, mens microcement er sugende. Her er det i stedet topcoaten, som giver den vandtætte overflade.

Fordele ved brug af microcement

Microcement byder på et væld af fordele. 

Det udgør en god erstatning for fliser, da det er både vandafvisende og yderst slidstærkt. Det er derfor også særligt populært at bruge i vådrum som bryggers, køkken og badeværelse. Microcement er en moderne løsning, som giver en rå og industriel finish, ligesom du kan nyde godt af en solid holdbarhed. På den måde går det visuelle udtryk og den praktiske funktion op i en højere enhed. 

Vi har solid erfaring med lægning af microcement, og for os er det vigtigt at levere et godt stykke arbejde hver eneste gang. Er du i tvivl om, hvorvidt microcement er den rette løsning for dig, så kontakt os gerne, så sørger vi for at rådgive dig på bedste vis.

Designvægge i microcement

Hos Molanders Malerfirma specialiserer vi os inden for designvægge i microcement. Designvægge i microcement tilfører et unikt og moderne touch til ethvert rum. Med microcement kan man skabe en sømløs, tekstureret eller glat overflade, der ikke blot er æstetisk tiltalende, men også ekstremt holdbar og let at vedligeholde. Den store fleksibilitet i farver og finish giver uanede muligheder for at personliggøre væggene. Microcement er perfekt til at skabe dramatiske feature-vægge i stuer, soveværelser eller som en elegant løsning i badeværelser, hvor dets vandafvisende egenskaber kommer til deres ret.

Microcement begrænser sig ikke til den grå farve, man ellers associerer med almindelig cement. Du kan vælge farvet microcement i eks. rød, blå, gul og sort, hvis du vil sætte et unikt præg på dit hjem. Vi kan tone efter NCs farver i langt de fleste tilfælde, så du kan være sikker på, at en microcement væg passer perfekt ind i dit hjem. I fællesskab med dig finder vi en løsning, der matcher dine ønsker, så du kan få et resultat, du kan nyde godt af i mange år frem. 

Microcement gulv

Et microcement gulv er ikke kun æstetisk tiltalende, men tilbyder også en række funktionelle fordele, der gør det til en fremragende investering. Microcement til gulv er ekstremt slidstærke, modstandsdygtige over for skrammer og pletter og lette at vedligeholde, hvilket sparer dig både tid og penge på sigt. 

Læs mere om Microcement gulv

Microcement badeværelse

Microcement er en ideel løsning til badeværelser på grund af dets robuste egenskaber. Det er helt vandtæt, hvilket beskytter mod fugtskader og skimmel, og den glatte, sømløse overflade gør det nemt at rengøre og vedligeholde. Microcement til badeværelse er også utroligt holdbart og kan modstå det daglige slid, som et badeværelse udsættes for. Æstetisk tilbyder microcement stor fleksibilitet med et bredt udvalg af farver og finish, så du kan skabe et skræddersyet look, der passer til din stil. 

Læs mere om Microcement badeværelse

Microcement pris

Microcement priser varierer afhængigt af flere faktorer, herunder projektets omfang og de specifikke designvalg. For at få en nøjagtig pris på microcement tilpasset netop dit projekt, tilbyder vi en personlig konsultation. Her kan vi diskutere dine specifikke krav og give en skræddersyet pris, der reflekterer både dine behov og ønsker.

Få et uforpligtende microcement tilbud

Er du interesseret i at høre nærmere om, hvad vi kan tilbyde dig, når det kommer til lægning af microcement? 

Så giv os et kald på 42 46 60 61 eller skriv til os på molandersmalerfirma@gmail.com

Du kan også kontakte os via vores kontaktformular. 

Vi besigtiger gerne dit projekt, inden vi giver en pris på microcement.

Vi glæder os til at høre fra dig! 

Kontakt os