Hos Molanders Malerfirma varetager vi mange forskellige typer af opgaver for vores kunder. En af dem er microcement, som også går under navnet microbeton. Det er et mindre lag af beton, som kan lægges på stort set alle overflader. Lader du os hos Molanders Malerfirma stå for at lægge microcement i dit hjem, så er du sikret et resultat, som du kan nyde godt af i mange år frem. Vi holder til i Svendborg, men vi har tilfredse kunder over hele Fyn. Skal du være en af dem? Så kontakt os allerede i dag.

Hvad er Microcement?

Microcement er en fleksibel mørtel, som indeholder cementpulver, vandbaserede harpikser, additiver og mineralpigmenter. Det er baseret på naturlige stoffer, hvilket gør det til et helt unikt materiale. Det er samtidig et slidstærkt materiale, som giver uanede muligheder for at renovere, dekorere og forny dit hjem. Det er muligt at anvende microcement på både gulve, vægge, bordplader og møbler. Det kan samtidig lægges i flere forskellige rum i boligen og både ude og inde.

Microcement byder på et væld af fordele. Det udgør en god erstatning for fliser, da det er både vandafvisende og yderst slidstærkt. Det er derfor også særligt populært at bruge i vådrum som bryggers, køkken og badeværelse. Microcement er en moderne løsning, som giver en rå og industriel finish, ligesom du kan nyde godt af en solid holdbarhed. På den måde går det visuelle udtryk og praktisk funktion op i en højere enhed. Vi har solid erfaring med at lægge microcement, og for os er det vigtigt at levere et godt stykke arbejde hver eneste gang. Er du i tvivl om, hvorvidt microcement er den rette løsning for dig, så kontakt os gerne, så sørger vi for at rådgive dig på bedste vis.

Måske har du tidligere hørt microcement omtalt som silkecement. Der er dog en forskel på de to. Silkecement er nemlig et 100% vandtæt produkt, mens microcement er sugende. Her er det i stedet topcoaten, som giver den vandtætte overflade.

Microcement begrænser sig ikke til den grå farve, man ellers associerer med almindelig cement. Her kan du derfor også vælge farver som klar rød, blå, gul og sort, hvis du vil sætte et unikt præg på dit hjem. Vi kan tone efter NCs farver i langt de fleste tilfælde, så du kan være sikker på, at microcementen passer perfekt ind i dit hjem. I fællesskab med dig finder vi en løsning, der matcher dine ønsker, så du kan få et resultat, du kan nyde godt af i mange år frem. 

Få en uforpligtende pris på Microcement

Du er velkommen til at kontakte os, hvis du vil vide mere om fordelene ved microcement, eller hvis vi skal udarbejde et uforpligtende tilbud til dig. Det er vigtigt at understrege, at ikke to opgaver er ens, når det kommer til at arbejde med microcement, og derfor er det nemmest for os at give en pris, når vi har været ude og besigtige opgaven. Du er velkommen til at ringe til os på 42 46 60 61 eller sende en mail til molandersmalerfirma@gmail.com